Zara aduce realitatea augmentata in magazinele sale Da o nota articolului

0
867
Vizionari
Zara-AR
Imagine preluata din https://www.zara.com/ro

Zara incearca sa imbunatateasca comunicarea clasica din magazine(manechinele traditionale si afisajele pentru ferestre), oferind clientilor posibilitatea de a vizualiza o parte din produsele sale in realitatea augmentata.

Odata instalata aplicatia, puteti sa va indreptati telefoanele spre afisele sau podiumurile special create in magazine, pentru a activa o experienta de fashion, imersiva.

Modelele Léa Julian si Fran Summers poarta ultimele piese din colectiile ZARA pentru a va arata cum vor arata hainele in viata reala.  Daca va place ceea ce vedeti, puteti cumpara intreaga tinuta sau cate un produs in parte.

Au fost folosite 68 de camere pe o suprafata de 170 metri patrati pentru a capta experienta. Retailerul de moda a implementat si o retea Wi-Fi in magazine pentru a incuraja cumparatorii sa profite de experienta AR.

Aplicatia AR de la Zara a fost dezvoltata de art directorul Ezra Petronio, co-fondator al revistei Self Service, alaturi de Holooh din Franta si Inria, un organism public de cercetare francez dedicat stiintei si tehnologiei digitale.

Daca vreti sa folositi aplicatia va trebui sa va deplasati in magazinele Zara locale in urmatoarele doua saptamani. Trebuie sa stiti ca nu toate magazinele detin afisele si podiumurile speciale.

Da o nota articolului