vSpatial – Cum sa lucrezi in realitatea virtuala Da o nota articolului

0
1121
Vizionari
vspatial_header

Va veni ziua cand toti vom lucra la distanta(remote) in realitatea virtuala, care nu numai ca ne va face mai productivi, ci va redefini in totalitate modul in care ne vom desfasura activitatea.

Primul pas catre aceasta realitate este crearea unui spatiu in care sa putem lucra  cat mai natural.

vSpatial, un start-up din Utah, a lansat  in octombrie 2017, prima versiune publica a spatiului de lucru pentru realitatea virtuala. Aceasta aplicatie VR este gratuita si reprezinta prima incercare de a transforma mediul de lucru real intr-un mediu virtual.

vspatial_3

Utilizatorii primesc propriul spatiu personal in realitatea virtuala, unde se pot conecta cu computerul lor si pot face lucruri cum ar fi verificarea e-mailului, rularea Photoshopului, vizionarea clipurilor video si orice altceva ce ar face pe un computer. Diferenta consta in faptul ca informatiile se afla in jurul tau si nu pe un monitor.

Aceasta prima versiune se concentreaza pe productivitatea personala si are trei caracteristici majore:

1. Carusel infinit

Deschideti, modificati, interactionati si vizualizati orice aplicație de pe desktop direct in VR, la infinit.

2. Navigare dinamica

Toate optiunile de navigare intr-un singur loc, pot fi puse oriunde doresti in spatiul virtual.

3. Optiuni flexibile de interactiune

Profita de productivitate maxima experimentand numeroasele optiuni de interactiune cu aplicatia. Modul “Focus” te ajuta sa te concentrezi mai usor si sa nu fii distras de la ceea ce faci, prin afisarea unui singur ecran vizibil. Modul “Zoom” iti ofera de 3 tipuri de zoom care se poate schimba la simpla apasare a unui buton, oferind lizibilitate si utilizare optima a spatiului.

Aplicatia poate fi descarcata acum in magazinul Oculus, cautand vSpatial in magazinul de aplicatii sau accesand aici: https://www.oculus.com/experiences/rift/1205125509544107/

Da o nota articolului