Viral Invasion – Cu si despre influenceri extraterestri Da o nota articolului

0
927
Vizionari
viralinvasion

Viral Invasion este un joc social inca in faza de concept, gandit de studioul Hatrabbit Entertainment din Stockholm.

In Viral Invasion, scopul tau principal este de a aduna cat mai multi adepti/followeri umani pentru a putea controla Pamantul. Faceti acest lucru invadand orasele mari ale Pamantului, unde jucati si interactionati cu locuitorii. Explorarea lumii si gasirea de noi lucruri de facut face parte din aventura. Pe masura ce avansati, deblocati noi misiuni, orase si obiecte pe care le puteti folosi pentru a atrage atentia pamantenilor. Puteti utiliza oamenii pentru a juca golf, tenis, trage la tinte si alte provocari asemantoare. Acest joc va putea fi jucat atat solo cat si online cu prietenii.

Studioul nu a transmis inca pe ce sisteme VR va functiona jocul , spunand doar ca intentioneaza sa ofere suport pentru platformele VR cu miscare de pozitionare de sase grade (6DoF), cu posibilitatea ca acestea sa se extinda si in alte platforme.

Pentru ca este inca un concept, nu exista o data de lansare ca atare – deși Hatrabbit are un formular de inscriere pentru potentialii beta testeri, despre care ei spun ca ii vor ajuta sa evalueze interesul pentru joc. Inscrieti-va pentru testarea beta aici.

Da o nota articolului