Videouri VR ce nu trebuie ratate Da o nota articolului

0
1380
Vizionari
header

Cand vine vorba de VR, majoritatea dintre noi ne gandim la jocuri. Cu toate acestea, aplicarea sa nu se limiteaza numai la industria jocurilor. VR-ul poate oferi experiente excitante si emotionale pe care utilizatorii le pot experimenta sub forma de videoclipuri VR de 360 grade, cunoscute si sub numele de videoclipuri imersive.

Tehnologia VR 360 devine una dintre cele mai “hot” subiecte din productia de filme. In ultimii ani, am fost martorii unor utilizari uimitoare ale acestei tehnologii in educatie, calatorii, geografie, astronomie si chiar, stiinta medicala.

Numarul videoclipurilor VR 360 este in creștere rapida zi de zi, iar YouTube joaca un rol esential in definirea viitorului acestei tehnologii prin intermediul hub-ului 360 VR.

Google lanseaza Youtube VR pentru PC

Mai jos regasesti o lista cu cele mai populare videoclipuri VR culese special pentru tine.

Mega Coaster

Este produs de Discovery VR si se simte la fel de real ca si cum ai fi acolo, ruland cu viteze de peste 70km/ora.

Avicii – Waiting For Love (360 VR Video)

Exemplu minunat despre modul in care industria muzicala poate profita de tehnologia VR.

The Conjuring 2

Creat de Warner Bro, acest videoclip VR captivant si unic te duce in 1977 cand a avut loc cel mai notoriu caz paranormal din Anglia.

How Animals See The World

O experienta uimitoare ar fi sa putem vedea prin ochii animalelor si poate asa am intelege cum vad cu adevarat lumea prietenii nostri necuvantatori.

Sunteti bineveniti sa adaugati sugestiile voastre in comentarii, pentru a mari lista si cu alte videouri interesante gasite de voi.

Da o nota articolului