Top Placi Video pentru VR 1/5 (1)

0
1653
Vizionari

Pana de curand nu exista o oferta variata de placi video “VR Ready”. Intrand astazi pe eMag, am observat nu mai putin de 55 de astfel de placi si m-am gandit sa scriu cate ceva despre cele mai bune placi video VR Ready.

Este foarte important sa alegeti placa video in functie de sistemul pe care il aveti, sa tineti cont de cerintele producatorului si in ultimul rand, sa tineti cont de ceea ce vreti sa faceti cu ea. Nu are rost sa investiti o suma mare de bani intr-o placa video daca nu o veti folosi la capacitate maxima sau nu sunteti un impatimit al jocurilor.

GIGABYTE GeForce® GTX 1050 G1 GAMING

Placile grafice GIGABYTE G1 Gaming Series sunt create pentru perfectiune, urmarind experienta grafica de ultim moment pentru pasionatii de jocuri. Bazat pe arhitectura grafică NVUIA® Pascal, placa grafică G1 va ofera o experienta incredibila de joc:

– Ofera performante superioare si eficienta energetica
– 1080p @ 60 FPS
– experiențe de joc rapide si eficiente din punct de vedere al consumului de energie

Raportandu-ne la raportul calitate/pret, aceasta placa este alegerea perfecta pentru a incepe calatoria in lumea virtuala fara a investi foarte multi bani pentru inceput.

Pret la data de 8/12/2017 – 729 Lei

ASUS GeForce® GTX 1070 STRIX OC

Aceasta placa este dotata cu o serie de tehnologii exclusive ASUS cu mar fi: DirectCU III cu design patentat al ventilatorului triplu cu elice in forma de aripa, oferind un regim de functionare cu 30% mai rece si de 3X mai silentios. GeForce® GTX 1070 STRIX OK include de asemenea GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster, tenologii ce permit streaming-ul instantaneu al actiunii din jocuri.

Prin achizitia acestei placi vei avea o experienta de 5 stele in VR si nu vei avea probleme cativa ani buni de acum in colo.

Pret la data de 8/12/2017 – 2.499 Lei

Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition

Aceasta placa video va face fata oricarei solictari din partea sistemului tau VR. Suporta rezolutii de pana la 8k cu o rata de refresh de 60Hz oferind performante remarcabile pentru jocurile VR.

Daca ai un buget mai mult decat generos aceasta placa este REGINA placilor video cu suport VR si cu siguranta reprezinta o investie de viitor pe care nu o vei regreta.

Pret la data de 8/12/2017 – 4.499 Lei

Da o nota articolului