Top 5 jocuri realitate augmentata pentru Android – 2018 5/5 (1)

0
2678
Vizionari
Jocuri Realitate Augmentata

Jocurile de realitate augmentata iti permit sa lupti cu monstri, sa capturezi creaturi fantastice, sa aperi regate – toate astea in lumea reala.

Le poti juca fara casti sau ochelari super scumpi – este necesar doar un smartphone care sa suporte aceasta tehnologie.

1. Ingress

Dezvoltat de acelasi studio care a creat Pokémon Go, Ingress creeaza o lume in care poti alege sa fii un liberal care controleaza oamenii sau opozitia care incearca sa restabileasca libertatea omenirii. Tot ce trebuie sa faci este sa captezi energie din diverse portaluri disponibile in jurul tau (casa, cartier, oras, etc). Aceste portaluri pot fi gasite in jurul reperelor populare, cum ar fi parcurile, cladirile istorice, monumentele etc. Poti colectiona diferite elemente (items) pentru a creste mai repede in level si pentru a finalzia misiunea intr-un timp mai scurt.

2. Clandestine: Anomaly

Daca esti fan al jocurilor tower defense, vei adora acest joc AR, care ofera o grafica excelenta si o poveste completa. Scenariul: extraterestrii vor invada orasul tau, deci trebuie sa-l aperi, folosind camera foto a telefonului, identificand armele extraterestre  pentru a le distruge3.

3. Gun Camera 3D Simulator

In acest joc, poti testa o gama larga de arme, utilizand camera de la telefon. Jocul prezinta destul de realist fiecare arma: aspect, sunet, efecte, etc.. Este un must have pentru fanii FPS-urilor si RPG-urilor, dar, de asemenea, pentru persoanele care sunt interesate sa invete mai multe despre armele de foc.

4. Table Zombies

Pentru a juca acest joc, trebuie sa printezi un marker pe care il gasesti la acest link. Plaseaza markerul pe o suprafata plana si vizualizeaza-l prin camera telefonului, bineinteles cu jocul deschis in acelasi timp. Tot ce iti ramane de facut, este sa distrugi hoardele de zombie care apar neincetat.

5. Knightfall™ AR

Knightfall AR este creat de Milkroom Entertainment si co-dezvoltat de Milkroom Entertainment & Spectral Games.Jocul te plaseaza in lumea cavalerilor templieri, in care ai misiunea de a apara orasul Acre de o armata invadatoare si de a proteja cea mai importanta relicva a crestinismului, Sfantul Graal.

Realitatea augmentata va revolutiona lumea jocurilor, ne indreptam lent catre acest punct.

Daca cunosti vreun joc de realitate augmentata interesant, spune-ne despre el in sectiunea de comentarii de mai jos!

Da o nota articolului