The Extraordinary Honeybee – HTC Vive te duce in lumea albinelor. 5/5 (1)

0
782
Vizionari

Häagen-Dazs, brandul american de inghetata impreuna cu HTC Vive, va ofera sansa de a zbura si experimenta viata albinelor,  in Realtiatea Virtuala (VR).

In 2015, Organizatia Natiunilor Unite a stabilit un set de obiective de dezvoltare durabila (SDG) care are ca scop oprirea saraciei, de a crea sisteme de energie accesibile si de a imbunatati calitatea globala a educatiei. HTC Vive a oferit 10 milioane de dolari pentru a da startul unei initiative VR, pentru a ajuta ONU sa isi atinga obiectivele pana in anul 2030.

Unul dintre aceste proiecte VR care au primit finantare anul trecut, a fost creat cu intentia de a creste gradul de constientizare cu privire la situatia dificila a albinelor. “The Extraordinary Honeybee” este regizat de Jason Zada, cunoscut pentru filmul sau de groaza din 2016 “The Forest”.

Zada sustine ca tehnologia este ideala pentru a spune astfel de povesti.

“REALITATEA VIRTUALA oferA o IMERSIUNE EXTRAORDINARA pentru a pune Intr-adevAr privitorul In mijlocul povestirii.”

Din iulie 2017, “The Extraordinary Bee Bee” este disponibil in magazinul de aplicatii Viveport al HTC si pe diferite canale sociale care sprijina campania. Acesta va fi lansat oficial in aceasta vara pentru a sarbatori cea de-a zecea aniversare a campaniei de sustinere a albinelor a lui Häagen-Dazs.
Prin educatie si perspectiva unei albine, Häagen-Dazs ajuta la sustinerea acestor eroi mici de care avem atat de multa nevoie.

Da o nota articolului