Star Wars: Secrets of the Empire VR Da o nota articolului

0
914
Vizionari

Daca sunteti fani Star Wars, puteti sa traiti pe propia piele ce inseamna sa fii un stormtrooper sau sa traiesti scenele intergalactice specifice Star Wars.

Cei de la “TheVoid” impreuna cu Lucasfilm si ILMxLAB au creat un simulator care iti va permite sa experimentezi senzatia de a “trai” in lumea Star Wars.

Dupa un proces de scanare faciala care iti ofera aspectul trooperului in spatiul virtual, dupa ce esti dotat cu o vesta ajustabila si un set de casti cu control al volumului incorporat, poti incepe aventura.

Misiunea ta este simpla:

Sub ordinele rebeliunii, echipa ta, formata din patru membri, va calatori pe planeta Mustafar, pentru a recupera o inteligenta imperiala vitala pentru supravietuirea rebeliunii. Echipei se va alatura si droidul K-2S0, el va va ajuta sa faceti fata pericolului care se afla la fiecare colt. Deghizati ca stormtroopers, veti putea folosi blasterele, sa rezolvati puzzle-uri si sa luptati cu monstri de lava giganti in efortulde a indeplini misiunea.

Sub picioarele voastre si in vesta, exista device-uri care genereaza vibratii pentru a face actiunea si mai realista. Vibratiile impreuna cu efecte puternice de miros si temperatura creaza o experienta imersiva de neuitat.

Asteptam cu interes aparitia simulatorului si in Romania sau migrarea lui catre Oculus, HTC Vive, PSVR sau Windows Mixed Reality.

Da o nota articolului