Sony a vandut peste 3 milioane de sisteme PS VR 5/5 (1)

0
901
Vizionari
Sony PS VR
Imaginea apartine PlayStation.

Sony Interactive Entertainment a vandut oficial peste 3 milioane de sisteme PlayStation VR la nivel mondial si peste 21,9 milioane de jocuri si experiente PS VR.

In prezent, PS VR are peste 340 de jocuri in platforma sa, urmand sa lanseze numeroase jocuri interesante: “Astro Bot Rescue Mission,” “Blood & Truth,” “Déraciné, ” “Firewall Zero Hour,” si “Trover Saves the Universe.”

Pentru a comemora pragul de 3 milioane, Sony anunta data lansarii a doua jocuri PS VR  foarte asteptate in toamna aceasta:

Creed: Rise to Glory – 25 Septembrie 2018

Creed: Rise to Glory
Imaginea apartine PlayStation.

Creed te pune in manusile lui Adonis Creed, in calatoria sa de la un amator necunoscut  la un campion de talie mondiala. Creed: Rise to Glory va fi lansat pe PlayStation VR in data de 25 septembrie.

Evasion – 9 Octombrie 2018

Evasion PS VR
Imaginea apartine PlayStation.

In Evasion, faci parte din cadrul unei echipe de operatiuni speciale de elita, insarcinata cu salvarea unei colonii umane. Shooter-ul sci-fi Evasion de la Archiact, va fi lansat pe PlayStation VR in data de 9 octombrie.

 

Cei de la Sony ne ofera si primele zece jocuri cele mai jucate de pe platforma:

  1. The Elder Scrolls V: Skyrim VR
  2. PlayStation VR Worlds
  3. Rec Room
  4. Resident Evil 7 biohazard
  5. The Playroom VR
  6. Job Simulator
  7. Until Dawn: Rush of Blood
  8. Batman: Arkham VR
  9. Farpoint
  10. Superhot VR

Sony face ca realitatea virtuala sa fie accesibila pentru majoritatea gamerilor. Suntem curiosi daca odata cu lansarea PlayStation 5, castile vor fi compatibile cu noua consola.

Da o nota articolului