Six Hundred Four – Primul magazin VR de incaltaminte 5/5 (1)

0
1080
Vizionari
Magazin VR

Six Hundred Four este un brand nou care creeaza pantofi folosind ilustratii de la artisti, iar recent au lansat primul magazin VR de incaltaminte din lume. Acest magazin este o imbinare armonioasa a VR si a comertului electronic, care pot fi explorate fara a fi nevoie de un afisaj montat pe cap (HMD).

Aplicatia permite vizitatorilor virtuali sa exploreze magazinul VR si sa vizioneze atat produsele cat si operele de arta ce stau la baza incaltamintei. Deoarece nu este nevoie să fie vizualizat folosind o casca VR, utilizatorii pot explora magazinul Six Sixs Four in browserul lor web sau pe un dispozitiv mobil.

Spatiul comercial este o galerie de arta, cat si un magazin de pantofi, iar brandul a ascuns discret cateva “easter eggs” in cadrul magazinului virtual, care permit vizitatorilor sa beneficieze de o reducere exclusiva.

James Lepp, fondatorul Six Hundred Four, a declarat:

“Experientele tipice ale realitatii virtuale sunt limitate deoarece necesita o casca VR, iar majoritatea oamenilor nu detin o astfel de casca. Nu am vrut sa avem aceste constrangeri. In schimb, experienta noastra poate fi utilizata oriunde, oricand, pe orice dispozitiv. “

 

Puteti vizita magazinul aici.

Da o nota articolului