Sfaturi pentru purtarea ochelarilor de vedere sub castile VR Da o nota articolului

0
1847
Vizionari
virtual reality glasses with smartphone on white background

Conform statisticilor, 6 din 10 persoane poarta ochelari de vedere. In interiorul realitatii virtuale, va uitati de fapt la un ecran stereoscopic, iar scopul celor doua lentile din interiorul castii VR este sa focalizati acel ecran la o distanta fixa.. Cu alte cuvinte, cand va uitati la obiectul care este mai departe sau mai aproape, nu va schimbati cu adevarat focalizarea, ci doar unghiul.

Daca aveti probleme cu vederea si purtati ochelari de vedere,  iata sfaturile noastre despre cum sa imersati in VR fara a fi nevoie sa renuntati la ochelarii de vedere.

1. Nu renuntati la ochelarii de vedere

Daca este posibil, nu scoateti ochelarii de vedere pentru a intra in Realitatea Virtuala. Cele mai multe seturi de casti sunt construite cu spatiu suficient incat persoanele cu deficiente de vedere pot purta cu usurinta ochelarii in VR, cu exceptia catorva dintre kiturile de carton mai ieftine.

ochelari vedere casti vr

2. Asigurati-va ca aveti ochelarii curati si se fixeaza bine pe nas

Pentru ca va veti uita defapt prin doua perechi de lentile atunci cand veti purta casca VR, asigurati-va ca ati montat casca corespunzator si ca aveti ochelarii curati, pentru o claritate ridicata a imaginii. Daca ochelarii va aluneca continuu pe nas, veti avea o experietna VR neplacuta.

Da o nota articolului