Sairento VR – Devino si tu un cyber ninja Da o nota articolului

0
880
Vizionari

Sairento VR este un joc a carui actiune se intampla intr-o Japonie reimaginata in viitorul apropiat. In Sairento, faci parte din gruparea celor “Silentiosi” – o organizatie ce lupta pentru dreptate, dar ascunsa, a unor oameni aparent obisnuiti, care practica artele martiale ale vechilor samurai si ninja. Esti insarcinat sa descoperi secretele din spatele altor membri ai gruparii, fiind nevoit sa lupti cu persoane cunoscute din trecut.

Jocul ofera o experienta minunata, control intuitiv, nivele provocatoare, scenarii spectaculoase si o multitudine de arme cu care sa va testati indemanarea in lupta.

Sistemul de lupta a fost testat viguros in randul jucatorilor, al echipei de dezvoltare, al prietenilor si al diferitelor persoane alese intamplator, pentru a asigura o experienta intuitiva si imersiva.

Ce face acest joc special, este ca jucătorii pot inregistra anumite momente din joc, din perspectiva unei a treia persoane din interiorul jocului. Sairento isi propune sa stabileasca un nou standard in jocurile VR in ceea ce priveste entuziasmul si angajamentul.

sairento_screen2

sairento_screen1

Da o nota articolului