Ready Player One – O lume a imaginatiei pure Da o nota articolului

0
939
Vizionari
Ready Player One
Imagine Warner Bros Pictures

Ready Player One, romanul anului 2011 al lui Ernest Cline, va fi regizat de  Steven Spielberg, iar filmul se va lansa pe data de 29 martie 2018.

Actiunea filmului Ready Player One are loc in anul 2045. O mare parte din orasele Pamantului au devenit suprapopulate, pentru a scapa de dezolarile lor, oamenii se angajeaza in lumea realitatii virtuale a OASIS, unde se pot angaja in numeroase activitati de lucru.

Filmul ne prezinta povestea lui Wade Watts, un orfan a carui viata este centrata in jurul realitatii virtuale Oasis. Creatorul recent decedat a Oasis, a ascuns o cheie care controleaza intregul metavers, ducand la o incercare nebuna a utilizatorilor de a gasi cheia. Pentru a gasi cheia utilizatorii trebuie sa castige jocul ” Anorak’s Game”. In acelasi timp gigantul corporativ Innovative Online Industries (IOI) are nevoie de mai multi jucatori pentru a incerca sa descopere cheia si sa profite de controlul OASIS pentru ei insisi. Wade Watts gaseste primul indiciu si astfel incepe o cursa nebuna in cautarea cheii.

Autorul Ernest Cline a confirmat anterior ca o continuare a romanului Ready Player One se afla in lucru.

Pagina oficiala a filmului.

Ultimul trailer Ready Player One: Come With Me

 

Da o nota articolului