Primul Escape Room in Realitate Virtuala din Romania 5/5 (6)

0
1726
Vizionari
Escape Room

Cea mai noua tehnologie VR la Veranda Mall:  primul Escape Room in Realitate Virtuala.

Incepand cu luna Martie, Veranda Mall aduce bucurestenilor o experienta unica: primul joc de Escape Room in realitate virtuala din Romania.

VR Center Bucuresti aduce primele doua jocuri in echipa in realitate virtuala din lume, realizate de compania spaniola Avatarico: COSMOS si MIND HORROR.

Cam toata lumea stie ce inseamna Escape Room, o multime de puzzle-uri, momente de “suprasolicitare” a creierului sau doze de frustrare atunci cand ramaneti blocati. Acelasi lucru veti trai si daca veniti la VR Center Bucuresti , doar cu mai multa naratiune si rasturnari senzationale de situatie.

Escape Room

In aceste jocuri, esti complet conectat la avatarele din VR, traind o experienta realista prin tehnologia revolutionara Magic Leap, care permite miscarilor naturale sa fie transpuse in joc fara a fi nevoie de joystick sau controler.

Dupa succesul unui eveniment pe timp de weekend, VR Center Bucuresti si THE VR CINEMA din Veranda Mall vor continua colaborarea pentru a aduce in Romania topul experientelor VR (o industrie estimata de Goldman Sachs sa creasca la 32 miliarde de dolari pana in 2025).

In experienta Cosmos, misiunea jucatorilor e salvarea Universului de la distrugere. Pentru a realiza obiectivul este necesara coordonarea in echipa: jucatorii comunica prin microfon, interactioneaza pentru a rezolva puzzle-urile, zboara, sau trag cu laserul.

Mind Horror este despre misterul ascuns in mintea unui psihopat pe nume Silent Man, a carui boala mentala il face sa rapeasca un copil. Boala se agraveaza, acesta intra in coma profunda, iar jucatorii vor intra sub forma de cyberdetectivi in mintea lui Silent Man pentru a salva copilul.

”Jucatorii sunt impresionati de posibilitatile pe care le ofera jocurile, si de faptul ca nu iti trebuie experienta de gaming, totul este foarte intuitiv. Prin pozitionarea celor 12 statii de joc in centrul comercial Veranda, oferim acces facil tuturor amatorilor de distractie din Bucuresti” sustine Dan Macovei, fondator VR Center Bucuresti.

”Experimentezi o tehnologie revolutionara. Impreuna cu pana la 6 prieteni, esti transportat intr-un univers alternativ, unde luptati pentru acelasi scop, fie ca e salvarea universului sau rezolvarea unui mister. Vii cunoscandu-ti prietenii, pleci cunoscandu-i si mai bine.

Asistam la nasterea industriei de entertainment de experiente. In calitate de pionieri, suntem incantati sa colaboram cu ceilalti antreprenori din industria VR pentru a oferi audientei noastre o experienta fantastica.” Deborah Chen, fondator  The VR Cinema.

Experientele dureaza maxim o ora, sunt perfecte pentru o iesire cu prietenii, dar si pentru ocaziile mai speciale. Un mare succes il au pachetele de teambuilding pentru companii, jocurile antrenand comunicarea eficienta, cooperarea in conditii de stres, abilitatile de leadership si gestionarea resurselor.

Accesul se face pe baza de rezervare la https://vrcenter.ro/programare/

Pentru informatii suplimentare puteti accesa website-ul thevrcinema.ro sau pagina de Facebook THE VR CINEMA

 

Da o nota articolului