Oculus a lansat Rift Core 2.0 Da o nota articolului

0
952
Vizionari
Oculus-Rift-Core-2.0

De curand Oculus a facut un upgrade a softului pentru Rift, intitulat Rift Core 2.0. Acest upgrade  redeseneaza complet Oculus Home si aduce ca noutate o noua interfata VR intitulata – Dash.

Dash va permite sa treceti rapid de la o aplicatie la alta, sa va conectati cu prietenii si chiar sa utilizati restul PC-ului fara pasi suplimentari, totul fiind la indemana. Cu Dash puteti crea si muta ferestre individuale, le puteti plasa oriunde, redimensiona si muta intr-un spatiu de lucru infinit.

Prin redesenare, Home devine mai personal avand ca scop sa reflecte personalitatea userului.
Cu Rift Core 2.0, veti putea personaliza spatiul virtual cu jucarii, mobilier, lucrari de arta si multe altele pe care le puteti plasa dupa cum doriti.

Una din noutatile care au starnit interesul utilizatorilor, este posibilitatea de a adauga trofeele si realizarile castigate in spatiul VR, pentru a te mandri cu ele in fata prietenilor si cunoscutilor.

Oculus a implementat de asemeni posibilitatea de a juca cateva mini jocuri in interiorul Home. Pistolul laser de la First Contact, de exemplu, este disponibil impreuna cu tintele virtuale pentru a exersa trasul la tinta sau puteti alege un arc si cateva sageti pentru a va exersa tirul cu arcul inaintea unui joc de Vanishing Realms.

Toate aceste imbunatatiri, fac din Oculus Rift un spatiu virtual unic, ce ofera o experienta VR desavarsita.

 

Da o nota articolului