NextVR – Evenimente live VR Da o nota articolului

0
860
Vizionari

NextVR este o paltforma care ofera acces la evenimente live VR pentru fanii diferitelor sporturi sau genuri muzicale.

Lansata in 2009, compania a patentat o tehnologie care ofera o experienta VR prin acces rapid si usor a utilizatorilor sai, in cadrul evenimentelor organizate de catre echipele lor favorite sau a muzicienilor preferati. NextVR are parteneriate de clasa mondiala cu lideri in sport si divertisment, inclusiv NBA, NFL, FOX Sports, Live Nation si Cupa Internationala a Campionilor.nextVR_hero

Proximitatea nu mai este o bariera pentru a experimenta cele mai bune evenimente. Fanii sporturilor si divertismentului pot fi la mii de kilometri distanta de un eveniment,  pentru a se bucura de senzatia unica a unui concert live sau de zgomotul energic specific unui stadion de fotbal.

NextVR va avea un parteneriat impreuna cu  WWE pentru a aduce fanilor experiente WWE unice in realitatea virtuala, cu cele mai importante momente ale evenimentelor speciale selectate in 2018 WWE. Evenimentele transmise in VR vor avea 10 minute si vor fi disponibile gratuit fanilor la nivel global pe un nou canal WWE din aplicația NextVR după fiecare eveniment.

wwe

Aplicatia NextVR este gratuita si este compatibila cu Samsung Gear VR, Google Daydream View, PlayStation VR sau Windows Mixed Reality.

Pentru mai multe detalii sau pentru a downloada aplicatia, click aici.

 

Da o nota articolului