MondlyAR – Aplicatia care te invata limbi straine in Realitatea Augmentata 5/5 (4)

0
1321
Vizionari
MondlyAR

MondlyAR, aplicatia creata de ATi Studios in colaborare cu Google, foloseste realitatea augmentata pentru a invata utilizatorii sa vorbeasca limbi straine.
Aplicatia combina realitatea augmentata, tehnologia de recunoastere vocala si chatboti pentru a crea propriul profesor virtual.

MondlyAR este una dintre cele mai populare platforme de invatare a limbilor straine, cu peste 30 de milioane de utilizatori din 190 de tari, fiind numita anul trecut de Facebook, ca fiind “Regional App of the Year Europe”.

Profesorul virtual se foloseste de obiecte virtuale ca instrumente de predare, angajeaza utilizatorul in conversatii si ofera feedback instantaneu asupra pronuntiei datorita tehnologiei chatbot.

MondlyAR are o nota de 4.7 / 5 stele in App Store si Google Play de la peste 700.000 de utilizatori si a fost aleasa ca “Editors’ Choice” de Google Play la sfarsitul anului 2017.

MondlyAR se bazeaza pe ARCore, care permite o calitate ridicata a realitatii augmentate pentru pana la 100 de milioane de dispozitive Android (Samsung Galaxy S7, S8, S9, Nota 8, Google Pixel 1, 2, LG V30, V30 + Android, ASUS Zenfone AR si OnePlus 5). Compania intentioneaza sa lanseze MondlyAR in Apple App Store pana la sfarsitul lunii.

MondlyAR ofera suport pentru lectii virtuale in sapte limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, spaniola, italiana, portugheza și germana), dar creatorii se asteapta sa fie in masura sa ofere nu mai putin de 30 de limbi in Realitatea Augmentata la urmatoarea actualizare in august 2018.

Pentru a accesa aplicatia, o puteti descarca de pe Google Play. Lectiile introductive sunt gratuite, iar experienta completa poate fi accesata prin achizitionarea unui pachet PREMIUM, care ofera acces deplin la lectii in 33 de limbi, pentru 9.99$ / luna sau 47.99$ / an.

Pentru a afla mai multe, vizitati https://www.mondly.com/ar

Da o nota articolului