ManMade – Alatura-te luptei impotriva Robotilor (A.I.) Da o nota articolului

0
972
Vizionari
manmade_screenshot

Cee ce vedeam cu totii in filmul “Terminator” acum 20 de ani in urma, se poata intampla oricand. Defapt, deja se intampla in jocul ManMade, creat de cei de la CBILAB Studios.

Marile companii investesc in inteligenta artificiala (A.I.) din ce in ce mai mult, in ultima vreme. Google, Facebook, Microsoft sau marile companii din domeniul industrial, folosesc A.I. pentru diferite procese ce au ca obiect joburile repetitive sau pentru marketing (campanii, ad-uri, etc.).

ManMade va fi live pe Kickstarter incepand cu februarie 2018 si doreste sa aduca in VR povestile si evenimentele sci-fi din universal ManMade. In ManMade vei intruchipa unul din cele doua personaje principale, Anika si Kaan (fiecare cu propria lor viziune asupra lumii) si trebuie sa-ti folosesti inteligenta pentru a-ti atinge obiectivele.

Pentru o experienta sci-fi VR desavarsita, CBILAB utilizeaza actori reali prin scanarea digitală 3D. Scopul este de a face jocul sa se simta ca o experienta cinematografica epica din care faceti parte.

manmade_screenshot2

Kickstarterul va fi lansat in februarie 2018, cu intentia de a aduce ManMade pe platformele Rift, Vive si PSVR.

In efortul de a ajunge la mai multi jucatori, CBILAB isi promoveaza noul joc printr-un sistem de “friend referral”. Va puteti inscrie pentru viitoarele actualizari pe site-ul lor și puteti obtine o copie gratuita de la ManMade prin trimiterea a cinci prieteni prin intermediul unui link de invitatie personalizata.

Da o nota articolului