Maguss AR – aduce magie in Realitatea Augmentata Da o nota articolului

0
1152
Vizionari

Compania Mawa s.r.o. a anuntat recent lansarea beta a Maguss AR, un MMORPG mobil care ofera jucatorilor o experienta de wizarding completa.

Maguss AR transforma lumea reala intr-un spatiu fantastic in care jucatorii pot crea vraji, pot colecta ingrediente, pot lupta cu creaturi magice și se pot duela cu alti jucatori pentru glorie si comori. Maguss este disponibil pentru descarcare de pe Google Play.

In decembrie 2016, jocul a castigat premiile slovace Startup in categoria Arta & Design. In martie 2017, a primit si premiul slovac Forbes 30 sub 30. Ca dovada a popularitatii sale, Maguss a fost descarcat de peste 500.000 de ori numai in Google Play.

Maguss

Jocul are o varietate de caracteristici:

La fel ca in Pokemon Go, jucatorii calatoresc printr-o harta virtuala populata cu locatii pentru a explora, lupta cu monstri, strange ingrediente si pentru a descoperi comori.

Jucatorii pot efectua peste 40 de vraji cu o varietate de efecte, variind de la abilitati ofensive pana la vraji de protectie.

Jucatorii pot alege dintre patru clase de caractere (Paladin, Rogue, Warden si Druid), fiecare cu propriile avantaje si vraji unice.

Dueluri impotriva jucatorilor, fie prin modul de proximitate, fie folosind un sistem global de matchmaking.

Puteti descarca aplicatia de aici: Download Maguss

Maguss Maguss

 

Da o nota articolului