AR Google Maps versiunea beta pentru dispozitive iOS si Android Da o nota articolului

0
1248
Vizionari
Imaginea apartine Google.com

Cand a lansat Pixel 3, Google a introdus o caracteristica AR Google Maps numita Live View. Este o functionalitate care te ghideaza pe strazi folosind Realitatea Augmentata. De ieri, Live View va functiona pe toate telefoanele Android compatibile ARCore si iPhone-urile cu ARKit.

Dupa ce selectati destinatia si indicatiile de mers atingeti optiunea Live View din partea de jos a ecranului pentru a activa functionalitatea AR Google Maps.

AR Google Maps
Imaginea apartine Google.com

Apoi, puteti privi strazile folosind camera telefonului si veti primi indicatii vizuale in timp real, de unde si numele functiei.

Denumit VPS (sistem de pozitionare vizuala), acest nou sistem foloseste GPS-ul pentru a localiza o pozitie aproximativa a telefonului. Google Maps va compara imaginea din camera cu datele vizuale capturate ca parte a programului sau Google Street View. Aceste date sunt apoi traduse in timp real sub forma de sageti si directii de realitate augmentata direct peste mediul real, oferindu-va indrumari exacte asupra locatiei pe care o alegeti.

Aceasta noua functionalitate se lanseaza alaturi de o varietate de actualizări noi la Google Maps, inclusiv o nouă sectiune „Rezervari” pentru a va ajuta sa urmariti rezervarile de zboruri si hoteluri, chiar si atunci cand sunteti offline. Exista, de asemenea, noua functie „Cronologie”, care organizeaza destinatiile anterioare in diferite categorii – cum ar fi locatia si tipul destinatiei – pentru a va ajuta mai bine sa urmariti locurile preferate.

AR Google Maps
Imaginea apartine Google.com

Da o nota articolului