Knockout League – Cum sa te simti ca Rocky Balboa Da o nota articolului

0
976
Vizionari
VR4player-Knockout-League

Daca vrei sa fii ca Rocky Balboa nu trebuie sa intri in lumea boxului, nu trebuie sa faci antrenamente extenuante si nici sa induri zeci de pumni care se indreapta spre tine. Trebuie doar sa ai un sistem VR si sa te joci Knockout League.

Knockout League este un joc VR stil arcade, in care poti deveni campion la box din mijlocul sufrageriei tale . Are un gameplay intuitiv ce implica miscarea si evitarea loviturilor adversarilor, pentru efectuarea miscarilor fiind nevoie de controlere Oculus Touch.

Jocul incepe cu o sesiune scurta de antrenament in care inveti miscarile necesare si tot ce trebuie sa stii pentru a lupta impotriva celor 4 adversari disponibili: Luptatorul Brazilian “Tri-Tip”, Printesa Razboinica “Crimson Fang”, Piratul “Scurvy Jones” si Caracatita “Octopunch”.

Jocul este inca in perioada de “beta testing” si din acest motiv exista putini adversari cu care iti poti testa calitatile de boxer.

In momentul in care reusesti sa barezi cateva lovituri si contra-ataci cu un uppercut direct in barbia adversarului, cu siguranta te vei simti ca Rocky.

Conform VR Health Institute, un minut de Knockout League genereaza o ardere de pana la 8,48 kcal pentru o persoana cu greutatea de 60Kg.

Va puteti juca impreuna cu prietenii la o bere si sigur veti rade copios de “calitatile aerobice” pe care vi le veti descoperi.

Knockout League poate fi jucat pe: Oculus Rift, HTC Vive si PSVR.

Jocul poate fi gasit aici.

Da o nota articolului