Jurassic World Alive – Un fel de Pokemon GO cu dinozauri 5/5 (2)

0
2027
Vizionari

Dupa succesul avut de Pokemon Go, au inceput sa apara zeci de idei si aplicatii care imprumuta ideea de “location based AR game”. Desi au trecut doi ani de la lansarea initiala, Pokemon Go este inca la fel de relevant si inspira creatorii de jocuri si aplicatii sa imbunatateasca conceptul.

Asa a luat nastere Jurassic World Alive, un joc in care utilizatorii trebuie sa captureze dinozauri pentru a-si crea propria “colectie” de dinozauri. La fel ca in Pokemon Go, dinozaurii aflati in imediata vecinatate vor aparea pe o mini harta in anumite locatii (creaturi marine langa apa, erbivore ascunse in paduri si parcuri). O data ce ai strans destui dinozauri, te poti  lupta cu prietenii sau poti face selfie-uri langa ei.

Spre deosebire de Pokemon Go, care va forteaza sa va deplasati fizic spre locatii diferite pentru a captura creaturi, Jurassic World Alive include o “dronă” in joc, care scaneaza si captează ADN-ul dinozaurilor, fara a fi necesar mersul pe jos pana aproape de dinozaur. Puteti folosi acel ADN pentru a debloca creaturi specifice sau puteti combina diferite ADN-uri pentru a crea propriile specii de dinozauri.

Practic, acest joc se concentreaza asupra crearii hibrizilor, pentru a oferi posibilitati nelimitate de creaturi.

Jurassic World Alive va fi disponibil pentru descarcare in această primavara, cu 100 de dinozauri diferiti disponibili la lansare.

Da o nota articolului