Jurassic World Alive: rivalul lui Pokemon GO! 5/5 (4)

0
2311
Vizionari
Jurassic World Alive

Daca iubesti dinozaurii si tot ce tine de lumea lor, avem vesti bune pentru tine. Incepand de astazi, Jurassic World Alive te teleporteaza intr-o lume in care esti inconjurat de dinozauri.

Jurassic World Alive te transpune in aceasta lume a dinozaurilor si te provoaca sa colectezi ADN de dinozauri, sa iti creezi proprii dinozauri si sa te lupti cu ei impotriva prietenilor sau a altor jucatori din platforma. Daca te intrebi cum functioneaza toate acestea, iata tot ceea ce trebuie sa stii despre joc!

https://twitter.com/AppStore/status/998648158560366592

Jurassic World Alive este un joc de realitate augmentata, bazat pe locatie, dezvoltat de Ludia si a fost lansat astazi, 24 mai 2018. Jocul se aseamana foarte mult cu Pokemon GO, insa are si aspecte unice care il diferentiaza.

In joc vei avea rolul unui cercetator din Grupul de Protectie a Dinozaurilor si vei fi insarcinat cu salvarea lor de la o alta extinctie prin urmarirea lor, colectarea probelor de ADN si reproducerea speciilor hibride noi. Mai mult de atat, te poti lupta cu dinozaurii capturati impotriva altui jucator in bataliile din arena PvP, caracteristica pe care Pokemon GO nu o are.

Daca ai avut sansa de a juca Pokemon GO, Jurassic World Alive iti va fi foarte familiar, deoarece va trebui sa te plimbi si sa gasesti dinozauri in cartierul sau orasul tau.

Colectarea ADN-ului

Colectarea ADN-ului este unul din primele lucruri pe care le inveti sa le faci in joc. Odata ce intalnesti un dinozaur in salbaticie, cu un singur click trimiti o drona pentru a colecta ADN-ul dinozaurului.

Odata ce eliberezi drona, va trebui sa glisezi pe ecran pentru a manevra drona in pozitia de a declansa un dispozitiv de captura a ADN-ului catre dinozaur. Pe dinozaur vei vedea doua cercuri albe, trebuie sa lovesti dinozaurul cu “seringa” si daca lovesti cercul interior, vei obtine mult mai mult ADN. Desigur, dinozaurul se deplaseaza dupa ce l-ai lovit prima data, iar bateria de pe drona se consuma destul de repede. Trebuie sa faci tot posibilul sa obtii cat mai mult ADN pana sa se termine bateria. Colectare-ADN---Jurassic-World-Alive

Cum sa iti creezi si evoluezi dinozaurii

Odata ce ai adunat suficient ADN de la un anumit tip de dinozaur, il poti crea si adauga in colectia ta. De obicei, ai nevoie de 50 de puncte ADN pentru a crea un dinozaur nou.

Fiecare dinozaur, are un set de statistici, inclusiv viata (Hp), viteza, armura si atac. Puteti creste aceste statistici prin evolutia dinozaurilor.

Pentru a evolua un dinozaur, vei avea nevoie de cantitatea necesara de ADN, precum si de cantitatea necesara de monede.

Unii dinozauri pot fi utilizati pentru a crea hibrizi prin combinarea a doi dinozauri. Vei avea nevoie de dinozauri compatibili si cantitatea necesara de monede pentru a crea un hibrid.

Cum te lupti

Odata ce ai cel putin patru dinozauri in colectia ta, poti sa te antrenezi sau sa te lupti cu alti jucatori.

Fiecare jucator poate folosi patru dinozauri intr-o batalie, dar trebuie doar sa invinga trei dinozauri adversari, ca sa castige. Luptele castigate va ofera unele cadouri si cresterea nivelului de lupta.

Lupta-Jurassic-World-Alive

Puncte de aprovizionare

Cand te vei plimba prin cartier sau imprejurimi, vei observa puncte de interes pe harta, cunoscute sub denumirea de “Drops of Supply”. Aceste puncte de aprovizionare iti ofera elemente cum ar fi, seringi pentru colectarea ADN-ului, monede, bani si baterii. Este recomandat sa opresti pe la astfel de puncte de aprovizionare, pentru a putea juca fara a ramane in pana de recipiente ADN sau bani.

Punctele de aprovizionare se reimprospateaza la fiecare 15 minute.

Drop-Supply-Jurassic-World-Alive

Concluzie

Vor aparea tot mai multe jocuri de acest gen in perioada urmatoare, chiar Niantic (creatorii Pokemon Go) intentioneaza sa lanseze un joc, Harry Potter, in aceeasi directie in decursul acestui an. Desigur, nu fiecare joc va deveni la fel de faimos ca Pokemon Go, dar este de urmarit cum va evolua acest gen de joc.

 

Da o nota articolului