Jocuri VR anuntate la E3 2018 Da o nota articolului

0
920
Vizionari
Jocuri-VR

E3 este cel mai important eveniment mondial destinat jocurilor pe calculator si jocurilor video.

Evenimentul se incheie astazi si ne-a adus o multime de noi jocuri VR de la diferiti dezvoltatori si editori. Desi informatiile sunt putine pentru majoritatea titlurilor, se pare ca exista destule jocuri pentru sistemele VR bazate pe PC (Windows Mixed Reality, HTC Vive, Oculus Rift si PlayStation VR). Daca esti curios de ce te asteapta in lumea jocurilor VR, am realizat pentru tine o lista cu jocurile VR anuntate la E3 2018.

Stormland

Stormland este un joc exclusiv pentru Oculus de la Insomniac Games si Oculus Studios. Acesta va avea o poveste sci-fi bogata si va fi un joc open world. Cea mai tare parte este ca puteti juca singur sau cu prietenii in misiuni si raiduri comune. Niciun pret nu este disponibil inca, iar data de lansare este prevazuta pentru anul 2019.

Echo Combat

Bazandu-se pe mecanica jocului Echo Arena, jucatorii se confrunta acum cu arme, avand principalul obiectiv de a elimina inamicul in timp ce trebuie atinse anumite obiective. Nu exista inca vreo informatie despre data oficiala de lansare, doar ca open beta-ul va avea loc pe data de 21 Iunie.

Ghost Giant

Ghost Giant este un joc de puzzle in care trebuie sa protejezi un baietel numit Louis. Tu esti o fantoma si doar el te poate vedea.  Jocul va aparea doar pe PSVR si nu exista informatii daca va fi disponibil si pe HTC Vive sau Oculus Rift.

Prey: Typhon Hunter

Prey, unul dintre cele mai palpitante jocuri sci-fi din 2017, va putea fi jucat si in multiplayer. Numit Typhon Hunter, noul mod va avea debutul in aceasta vara. Typhon Hunter se va lansa ca o actualizare gratuita a Mooncrash DLC si Prey: Digital Deluxe. Vor aparea si trei moduri noi: Story, Survival și New Game +.

The Elder Scrolls: Blades

Bethesda incearca sa aduca lumea The Elder Scrolls pe cat mai multe dispozitive. Este un joc ce va rula pe dispozitive iOS si Android dar si in VR. Paginile oficiale Blades mentioneaza numai jocul mobil momentan si este de asteptat sa fie lansat in aceasta toamna.

Wolfenstein: Cyberpilot

Asteptat sa fie lansat in 2019, Wolfenstein: Cyberpilot este un joc stand-alone VR stabilit la doua decenii dupa evenimentele din Wolfenstein II: The New Colossus. Detii rolul unui hacker, iar misiunea ta este sa ajuti reszistenta franceza prin preluarea controlului asupra masinilor de razboi naziste.

Tetris Effect

Un alt joc creat pentru PS4 si PSVR, Tetris Effect este in esenta reinventarea jocului clasic pe care am ajuns sa-l iubim cu mult timp in urma. Este programat sa fie lansat in toamna anului 2018 si nu este clar daca Tetris Effect vine sau nu si pentru alte sisteme VR.

 

Da o nota articolului