HTC anunta data lansarii pentru adaptorul wireless HTC Vive 5/5 (1)

0
703
Vizionari
Wireless-HTC-VIVE
Imaginea apartine HTC.

Proprietarii de Vive vor putea sa se bucure de realitatea virtuala wireless, incepand cu luna viitoare, dar cu un cost destul de maricel.

Adaptorul wireless HTC Vive, va putea fi achizitionat incepand cu 24 septembrie, pentru 299$. Adaptorul ofera utilizatorilorilor VR, libertate, mentinand in acelasi timp performanta specifica HTC Vive. Pre-comenzile incep la 5 septembrie. Pentru clientii din S.U.A., precomenzile vor fi disponibile la Amazon, Best Buy, Microsoft, NewEgg si Vive.com.

Adaptorul va functiona atat cu Vive, cat si cu Vive Pro, insa proprietarii Pro vor trebui sa achizitioneze un kit de compatibilitate de 60$ pentru a utiliza adaptorul.

HTC sustine ca adaptorul poate fi configurat in doar  cateva minute prin instalarea unei placi PCI-e si atasarea unui senzor la un PC conectat la Vive. Odata instalat, adaptorul are o distanta de actiune de sase metri si un camp de vedere de 150 de grade de la senzor. Adaptorul se ataseaza la partea din spate a castii Vive si se conecteaza la o baterie reincarcabila. O singura baterie va fi inclusa impreuna cu adaptorul.

Multiplayer-HTC-VIVE
Imaginea apartine HTC.

Pentru a sarbatori lansarea, toate achizitiile Vive Wireless Adapter vor include un abonament de doua luni la Viveport Subscription, oferind acces la aproape 500 de titluri, inclusiv Seeking Dawn.

Da o nota articolului