HADO WORLD CUP AR eSports – Viitorul campionatelor de jocuri Da o nota articolului

0
749
Vizionari

Viitorul jocurilor AR si VR pare promitator daca observam ultimele noutati din domeniu si ceea ce se anunta pentru anii viitori.

Acum se pare ca viitorul e mai aproape ca niciodata, turneul HADO WORLD CUP AR eSports schimba total regulile si modul in care se desfasoara un campionat de jocuri.

Momentan, din punctul de vedere al libertatii de miscare, AR-ul are mai multe beneficii fata de VR, unde trebuie sa stai legat de cabluri si PC. Cei care participa utilizeaza o casca care ruleaza un iPhone 6, un senzor de miscare fixat la incheietura mainii, precum si mai multe trackere AR. Acest lucru permite jucatorilor sa se miste, sa sara si sa isi creeze drum pe tot parcursul campului de lupta desemnat, generand puncte prin aruncarea fizica a unor “mingii de energie” spre jucatorii adversari.

Turneul HADO eSports, lansat pentru prima data in 2016 exclusiv in parcurile si mall-urile japoneze, a reusit sa se extinda in tari precum Malaezia, Indonezia si Vietnam. In 2017 a avut loc ce de-al doilea turneu oficial international, in care au participat 12 echipe din trei tari diferite.

Asteptam cu interes sa vedem cum evolueaza si ce jocuri vor fi incluse in viitor.

 

Da o nota articolului