Google lansează YouTube VR pentru PC Da o nota articolului

0
1635
Vizionari

Nu mai este nevoie sa descarcati video-uri VR – acum va puteti bucura de streaming video prin aplicatia Youtube VR pentru PC.

Aplicatia a fost lansata initial pentru PSVR la inceputul anului 2017, insa acum poate fi descarcata si folosita atat cu Oculus Rift, HTC Vive cat si cu Windows VR prin intermediul STEAM. Youtube, este, fara îndoiala, cel mai popular site de partajare video de pe tot globul si cel de-al doilea cel mai vizitat site web, in conformitate cu Alexa. O data cu oferirea posibilitatii de a viziona continut VR, Youtube face o miscare strategica care ii va asigura statutul de lider si pentru continutul VR in viitor.

In prezent, aplicatia este gratuita, iar Google spune ca asa va ramane si pe viitor pentru a permite mai multor utilizatori sa vizioneze continut VR de pe Youtube.

youtube_vr

Ca utilizator de Oculus Rift sau HTC Vive, inainte de aparitia Youtube VR, era foarte greu sa vizionezi continut VR. Acum, acest lucru este posibil fara sa fie nevoie sa descarcati aplicatii pentru fiecare video in parte sau sa folositi surse neoficiale.

Consideram ca Youtube VR este un progres major in domeniul VR, deoarece acest lucru va duce la accesul cu usurinta la tot mai mult continut VR.

 

Da o nota articolului