Google Earth VR – Cum sa vizitezi orice loc de pe planeta, stand pe canapea Da o nota articolului

0
1523
Vizionari

Cum sa vizitezi orice loc de pe planeta stand pe canapea? Google Earth VR este solutia! Aplicatia iti permite sa explorezi lumea din perspective cu totul noi in realitatea virtuala.

Chiar si cei mai activi pasionati de calatorii, nu pot vedea toate locurile senzationale pe care Pamantul le poate oferi. Google Earth VR ne permite sa vedem orasele, reperele si minunile naturale ale lumii. Poti sa zbori peste un oras, sa stai in varful celor mai inalti munti si chiar sa zbori prin spatiu. Poti naviga pe fluviul Amazon, sa privesti Manhattan-ul, sa faci un tur al Marelui Canion sau o drumetie prin Alpii Elvetieni.

mountains

Interfata si navigarea este foarte predictibila si usor de folosit. Poti da click sau drag pe suprafata Pamantului, iar cu ajutorul joystick-ului, poti zbura prin spatiul virtual.

Daca gasesti un loc pe care doresti sa il vizitezi mai tarziu sau sa il arati si prietenilor, tine apasat butonul “Save” si  elibereaza butonul. Locatiile salvate pot fi gasite in meniul principal din pagina “Saved”.

Exista, de asemenea, sase excursii cu ghid care duc la unele dintre cele mai senzationale atractii ale Pamantului. In timp ce te vei afla in excursia cu ghid, nu poti sa iti misti decat capul pentru a viziona obiectivele turistice, dar poti alege sa intrerupi si sa parasesti excursia in orice moment.

Google Earth VR vine cu muzica si sunete relevante pentru locatiile vizitate. De exemplu, vei auzi adesea pasarile ciripind sau muzica calma in timp ce stai in mijlocul vreunui oras.

Venezuela

In Google Earth VR poti schimba cand vrei tu ziua in noapte si invers. Cool, nu ? Cu ajutorul controlerului poti muta pozitia soarelui pe cer in orice moment doresti. Acest lucru iti ofera o perspectiva cu totul diferita asupra locului pe care il vizitezi.

Dupa ultimul update, Google Earth VR permite navigarea in Street View, ceea ce inseamna ca va puteti misca cu usurinta la fel ca pe versiunea 2D a Google Maps.

Utilizeaza Google Earth VR ca un instrument de cautare/research si vei fi mereu sigur ca te indrepti catre un loc minunat si care sa se ridice la asteptarile tale.

 

Daca ai HTC Vive poti gasi Google Earth VR pe Steam si in Oculus Store daca detii un Oculus Rift.

Da o nota articolului