Front Defense – Intra in pielea soldatilor din WWII Da o nota articolului

0
1173
Vizionari

Front Defense este un shooter VR in stil arcade, actiunea avand loc in ultimele zile ale celui de-al doilea razboi mondial – WWII.

In joc faci parte din ultima linie de aparare a fortelor aliate, luptand impotriva ultimelor atacuri neobosite a Axei (Germania-Italia-Japonia) intr-un oras european fictiv. Jocul foloseste puterea VR si precizia camerei Vive pentru a oferi una dintre cele mai intense experiente de shooter de razboi create vreodata.

front_defense

Front Defense este impartit in patru parti principale: un tutorial in care exersezi distanta de tragere si trei nivele diferite (da, doar trei!). Vei putea trage in inamici, reincarca diferite tipuri de arme, arunca grenade si multe alte actiuni specifice luptei pe front, fara sa te misti vreodata din camera ta. Vei petrece marea majoritate a acestui joc ingenuncheat, mimand prezenta unei arme in mainile tale.

front_defense_Heroes

In fiecare nivel, vei distruge valuri nesfarsite de inamici. Vei observa ca nu sunt prea inteligenti, singurul lor scop este sa fie impuscati. Ca un update si raspuns la acest lucru, plus alte modificari la sistemul de joc, cei de la Fantahorn Studio au scos  Front Defense: Heroes.

Acest update aduce ca noutate posibilitatea de a juca impreuna cu prietenii (MultiPlayer), avand posibilitatea de a crea echipe de pana la 5 jucatori (5vs5). Front Defense: Heroes include trei tipuri de lupta in multiplayer: Deathmatch, Flag si Defend/Offend.

Front Defense poate fi jucat doar pe HTC Vive si il poti descarca de pe Vive Port, de aici.

Iar aici gasesti Front Defense:Heroes.

 

Da o nota articolului