Firewall Zero Hour se lanseaza in luna august 5/5 (1)

0
1363
Vizionari
Firewall Zero Hour
Imaginea apartine PlayStation.

First Contact Entertainment a publicat informatii despre gameplay, detalii de pre-comanda si detalii despre pachetul PS VR Aim Controller pentru viitorul lor joc multiplayer VR – Firewall Zero Hour.

Firewall Zero Hour este un shooter tactic PS VR bazat pe echipe, in care jucatorii trebuie sa foloseasca o strategie si un arsenal de echipamente si arme, pentru a dobandi sau a proteja un pachet de date importante.

Odata cu dezvaluirea datei de lansare, avem de asemenea un nou trailer de joc Firewall Zero Hour. In joc iti vei asuma rolul unui mercenar si vei lucra cu echipa ta pentru a ataca sau apara datele si informatiile importante din laptopuri. Comunicarea intre coechipieri si munca in echipa este cheia supravietuirii. Misiunile vor avea loc in zone exotice – cu noua locatii in Rusia, Marea Britanie si Orientul Mijlociu.

Firewall Zero Hour ofera, de asemenea, moduri de training in care poti sa te antrenezi singur sau cu alti coechipieri umani.

Firewall Zero Hour este construit de la zero pentru PS VR si este compatibil atat cu controlerul PS Aim, cat si cu controlerul DualShock 4. Este necesara o conexiune la internet pentru toate modurile de functionare a programului Zero Hour Firewall, inclusiv modul de antrenament pentru un singur jucator. PS Plus este necesar numai pentru contracte multiplayer.

Firewall Zero Hour Pre-Order Bonus

Exista si un pachet special pentru cei care pre-comanda Firewall Zero Hour, in care vei primi:

Firewall Zero Hour
Imaginea apartine PlayStation.

Unul dintre punctele esentiale ale pachetului Zero Hour Pre-Order este capacitatea de a debloca mercenarul “Texas”, alaturi de Sarah Wells. “Texas” are o abilitate unica care ii permite sa ia mai putin damage.

playstation-aim-controller
Imaginea apartine PlayStation.

Firewall Zero Hour va fi disponibil digital la Magazinul PS si fizic la comerciantii parteneri. Jocul va fi disponibil ca pachet cu controlerul PS Aim! Firewall Zero Hour PS Aim Bundle este disponibil pentru pre-comanda incepand de astazi.

Data oficiala de lansare pentru Firewall Zero Hour va fi 28 august. Pentru mai multe detalii intra pe blogul PlayStation.

Firewall Zero Hour
Imaginea apartine PlayStation.

Da o nota articolului