Cele mai bune 3 jocuri pentru Samsung Gear VR Da o nota articolului

0
1877
Vizionari

Daca nu ai buget pentru un PC performant si implicit, pentru un sistem VR, fie el Oculus Rift sau HTC Vive, poti experimenta Realitatea Virtuala folosind Samsung Gear VR.

Samsung Gear VR costa doar 99$ si pentru a rula mai ai nevoie doar de un Samsung Galaxy: Note8, S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge.

Mai jos regasesti cele mai bune 3 jocuri pe care le poti juca cu Samsung Gear VR.

Minecraft

Minecraft nu mai are nevoie de vreo descriere. Pot spune ca jocul este mult mai captivant in VR. Tararea in pesteri intunecate, construitul, explorarea si luptele, iti acapareaza toate simturile, oferind o experienta imersiva deosebita.

Augmented Empire

Augmented Empire de la Esper Coatsink este probabil cel mai bun SRPG  pe care il poti juca pe Gear VR. Actiunea se desfasoara pe insula New Savannah, un oraș neo-noir izolat, impartit in trei niveluri in functie de valoarea sociala a cetatenilor. In timp ce cetatenii considerati a avea o mare valoare sociala traiesc in lux, extraterestrii si criminalii sunt fortati sa traiasca in adancurile insulei.

End Space

End Space este un joc Sci-Fi de tip arcade cu oarecare tente de simulator. In joc preiei comanda celei mai mari nave de lupta construite vreodata de  catre  United Trade Consortium pentru lupta din sectorul Tartarus. Organizatia din care faci parte, detine o tehnologie avansata de navigare prin spatiu, iar aceasta tehnologie trebuie aparata de insurgentii Frontului de Eliberare Tartarus, luptand pentru a mentine pozitia dominanta a corporatiei si pentru a castiga faima si avere .

 

Da o nota articolului