Cele mai bune jucarii sexuale pentru VR Da o nota articolului

0
3671
Vizionari
header_sextoysVR

Pentru a avea o experienta sexuala in realitatea virtuala, de cea mai buna calitate, puteti folosi jucarii sexuale care pot interactiona cu continutul VR.

Aceste accesorii au ca scop crearea unei experiente senzoriale de neuitat.

Jucariile sexuale de mai jos sunt cele mai vandute jucarii sexuale din intreaga lume, fiind create special pentru a va imbunatati experienta virtuala.

Porn VR – Cele mai bune siteuri/aplicatii

Autoblow 2+

Cu ajutorul lui Autoblow 2+, veti experimenta  jucaria sexuala pentru barbati care stabileste un nou standard in experientele sexuale “solo”,  mai ales daca il sincronizati cu continut  VR.

Odihneste-ti bratul si lasa Autoblow 2+ sa lucreze 🙂

Il poti cumpara de aici.autoblow2plus

Fleshlight Launch

Unul din brandurile cu vechime in “auto stimularea” barbateasca, Fleshlight, detine o gama completa de sisteme interactive si wireless, care sincronizate cu continut VR, ofera o experienta  imersiva de neuitat.

Il puteti cumpara de aici.

fleshlight

Onyx 2

Sunteti gata sa imersati intr-o experienta sexuala interactiva? Cu ajutorul lui Onyx 2, faceti parte din actiune. Onyx2 poate atinge pana la 140 de “impulsuri” pe minut, avand un motor mai silentios decat predecesorul sau, ceea ce face experienta senzoriala a utilizarii lui Onyx2 mai interesanta.

Il puteti cumpara de aici.

Lovense

Lovense ofera o gama destul de numeroasa de jucarii sexuale. Insa cele mai interesante sunt “Nora” si “Max”.

Nora

Nora este un vibrator bluetooth, conceput pentru a va descoperi punctul G! Acest vibrator poate fi controlat de ambii parteneri oferind posibilitatea ca prin smart-phone sa aveti parte atat de placeri solo cat si in tandem, chiar de la distanta.

Il puteti cumpara de aici.

lovense

Max

max

Proiectat pentru placerea voastra. Cu ajutorul telefonului puteti controla setarile de contractie si vibratiile. Interesant este ca Max poate interactiona cu Nora, lucrand impreuna pentru a oferi ambelor parteneri aceeasi experienta senzoriala.

Il puteti cumpara de aici.

 

Da o nota articolului