Cele mai bune casti VR compatibile iPhone – 2017 Da o nota articolului

0
1360
Vizionari
Merge_VR

Daca detineti un iPhone, nu inseamna ca nu puteti intra in lumea realitatii virtuale.

Nu exista inca un set de casti dedicat Apple, dar pe piata sunt cateva casti VR compatibile cu iPhone. Aceste casti suporta in mare parte toate modelele, de la iPhone 5s la cele mai recente iPhone 8 si X.

Ca si functionalitate, castile sunt asemanatoare Google Cardboard, diferenta fiind materialele din care sunt confectionate. Daca doriti sa intrati in lumea realitatii virtuale, fara sa investiti o suma mare de bani, aceste casti sunt solutia.

Google Cardboard 25$ – Shop

Google_Cardboard

Google Cardboard accepta majoritatea telefoanelor iPhone cu dimensiuni ale ecranului de la 4 la 6 inci. De asemenea, are un buton interactiv care functioneaza cu toate telefoanele compatibile. Se asambleaza in trei pasi simpli. Dispune de obiective personalizate si de un corp partial laminat pentru durabilitate.

Merge VR 49.99$ – Shop

Merge_VRMajoritatea castilor sunt facute din carton sau plastic dur, Merge VR insa, opteaza pentru o spuma moale care se aseaza usor pe piele. Are o curea reglabila care se potriveste persoanelor de la 10 ani in sus, lentile reglabile si doua butoane pentru a interactiona cu continutul VR. Daca purtati ochelari de vedere, Merge VR va lasa sa ajustati distanta focala cu ajutorul unui comutator  de pe partea laterală a castii.

BlitzWolf BR-VR3 23.99$ – Shop

BlitzWolf

 

Castile BlitzWolf pot satisface cerintele posesorilor de iPhone. Zona din jurul ochilor este din piele artificiala perforata, oferind confort si o senzatie de racorire. Cei de la BlitzWolf au inteles ca ochii nu vad amandoi la fel, asa ca puteti schimba punctul focal pentru fiecare ochi in parte.

View-Master VR 9.99$ – Shop

View_Master_vrSetul de casti VR View-Master de la Mattel a fost primul set care a fost vandut in magazinele Apple. Acest dispozitiv este prietenos pentru copii si ofera o imersiune de 360 de grade uimitoare. Un conector pentru casti va amplifica experienta VR si va face sa va simtiti ca si cum ati fi cu adevarat acolo.

Freefly VR Beyond 27.42$ – ShopFirefly_VR

Castile Freefly VR au fost initial create doar pentru Android, insa ultimul set de casti Freefly, Beyond, este compatibil cu majoritatea modelelor de iPhone pana la iPhone 8 și X. Casca are un camp de vizualizare de 120 de grade si un declansator capacitiv Crossfire pentru jocuri. Acest lucru inseamna ca nu este nevoie de controler extern pentru majoritatea jocurilor.

 

 

 

Da o nota articolului