Casca Asus VR – Mixed Reality Da o nota articolului

0
1596
Vizionari
Asus HC102
Imagine luata de pe site-ul Asus.

Asus a fost printre primii parteneri Microsoft care au planificat lansarea unei casti VR in cadrul platformei Microsoft Mixed Reality. In timp ce restul partenerilor Microsoft au lansat castile VR la sfarsitul anului trecut, casca Asus VR – Mixed Reality a fost lansata pe 20 Martie 2018.

Casca celor de la Asus se aseamana foarte mult cu casca Samsung Odyssey, cu putine diferente cosmetice si de ergonomie. Casca Asus HC102 Windows VR are urmatoarele caracteristici de baza:

Rezolutie: 1440 × 1,440px pe ochi;
Camp de vizualizare: 95 de grade;
Rata de refresh: 90Hz.

Ca si in cazul celorlalte casti Windows VR, Asus HC102 are o pereche de camere pe partea din fata, care sunt folosite pentru monitorizare/urmarire “inside-out”, nefiind nevoie de senzori externi. Casca Asus HC102 foloseste, de asemenea, aceleasi controlere Windows VR ca si castile celorlalti parteneri Microsoft.

In afara de un design cosmetic pe care Asus l-a caracterizat ca fiind un “stil nou unic, modern si revolutionar”, nu pare sa se diferentieze prea mult de celelalte casti VR partenere Microsoft, ceea ce face putin discutabil pretul de 430$.

Potrivit unui comunicat de pe site-ul Asus, casca ar fi disponibila pentru cumparare, desi nu a aparut inca in magazinele Asus sau Microsoft.

 

Da o nota articolului