Beat Saber – Un Guitar Hero mai taios Da o nota articolului

0
845
Vizionari

Hyperbolic Magnetism, un mic studio de jocuri indie din Praga, a reusit sa aduca la viata un joc, pornind de la o idee nebuna (Beat Saber) – sa tai cu sabia laser cuburi care vin spre tine pe ritm muzical (un fel de Guitar Hero).

Jocul se aseamana cu Guitar Hero, dar in loc sa canti la chitara, tai cuburi cu ajutorul sabiilor laser. Il putem descrie usor, ca un mashup de Guitar Hero si Fruit Ninja in VR. Fiecare bloc este colorat si trebuie lovit cu sabia laser potrivita.

Blocurile au de asemenea, o sageata care indica in ce directie trebuie sa fie taiate. Datorita folosirii sabiilor in loc de orice alt obiect, ii ofera o oarecare unicitate, care impreuna cu ritmul de joc alert si muzica dubstep, creeaza o experienta VR senzationala. Practic ajungi aproape sa dansezi, taind toate cuburile si evitand obstacolele. Fiecare taiere este sustinuta de efecte sonore si de efecte vizuale pentru a accentua ritmul.

Jocul poate fi redat in sesiuni scurte (cateva minute), in modul de redare rapida sau in modul cariera.  Oricine poate intelege principiile de baza ale jocului si poate juca jocul in doar cateva secunde.

Jocul va fi disponibil pe platformele VR, in primul trimestru din 2018.

Mai multe detalii gasiti aici.

Da o nota articolului