Apple este interesata de AR si VR. Cand va lansa primii ochelari AR/VR? 5/5 (1)

0
728
Vizionari
Apple

Apple este interesata de AR si VR, a aratat asta prin crearea ARKit, dar, de asemenea, in ultimii ani a inregistrat numeroase brevete si a angajat oameni cheie din aceste domenii. Compania a achizitionat deja start-up-uri din aceste zone. Intrebarea este: cand  vor aparea de fapt castile de realitate virtuala sau ochelarii de realitate augmentata marca Apple?

Potrivit unui raport al CNET, Apple lucreaza la un “hibrid” de ochelari AR si VR cu o rezolutie de 8K pe ochi. Aceste specificatii pot parea acum un vis, insa, potrivit raportului, producatorul doreste sa aduca ochelarii pe piata incepand cu 2020. Timp suficient pentru a pune in practica viziunea.

In prezent, ochelarii misteriosi poarta numele de cod  T288 si ar primi date/continut  printr-o conexiune de 60 GHz . In plus, ochelarii ar trebui sa poata recunoaste mediul inconjurator si nu ar trebui sa se bazeze pe trackerele externe. Raportul coincide partial cu informatiile furnizate de Bloomberg la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut. Aceasta a vorbit, de asemenea, despre o posibila lansare pe piata tot in 2020.

In plus, producatorul lucreaza la un nou sistem de operare cu numele intern “rOS” – “r” in acest caz reprezinta realitatea.

Daca Apple va lansa o pereche de casti AR/VR in 2020, ramane de vazut. Unele produse stau in asteptare pentru o lunga perioada de timp, pana cand se lanseaza. De mult timp, zvonurile se invarteau in jurul unei masini sau a unui televizor de la Apple , intre timp, nu s-a intamplat nimic. iPad – ul a fost lansat abia dupa 3 ani de cand a fost gandit.

Da o nota articolului