Aplicatia Facebook Messenger accepta fotografii la 360 de grade 5/5 (1)

0
1116
Vizionari
Facebook 360
Poza apartine lui Sean Kelly si Hagen Green, Product Managers, Messenger

Facebook a lansat o noua actualizare a aplicatiei – Facebook Messenger, care permite utilizatorilor sa se bucure de fotografii la 360 de grade ​​direct in aplicatie.

Posibilitatea de a trimite si de a primi fotografii la 360 de grade direct in aplicatia Facebook Messenger , inseamna ca utilizatorii pot acum sa se bucure de continut imersiv impreuna cu prietenii si familia.

Pentru a partaja fotografii la 360 de grade in aplicatia Facebook Messenger, pur si simplu trebuie sa setati camera aparatului in modul Panorama si sa faceti o fotografie sau sa capturati o fotografie 360 utilizand o aplicatie sau o cameră foto 360.  Apoi, trimiteti-o in Messenger ca pe o fotografie normala. De acolo, aplicatia o va transforma intr-o fotografie imersiva, pe care prietenii si cei dragi o pot experimenta pe mobil prin atingerea si glisarea fotografiei.

Optiunea pentru fotografii 360 este usor de identificat in Messenger. Vei vedea o pictograma cu o busola in partea dreapta a unei fotografii panoramice.

Noile fotografii 360 din Facebook Messenger sunt disponibile in toata lumea pentru utilizatorii iOS si Android. Asigurati-va ca actualizati aplicatia pentru a incepe sa utilizati aceste functii noi.

Da o nota articolului