Airbnb aduce la viata experienta vizionarii proprietatilor inainte de inchiriat Da o nota articolului

0
822
Vizionari
screen_shot_airbnb

Airbnb dezvolta modalitati prin care utilizatorii cunoscutei platforme sa poata viziona proprietatile, inainte de vizita.

Compania doreste sa foloseasca un mix de tehnologii, imbinand Virtual Reality cu Augmented Reality pentru a oferi o experienta cat mai imersiva.

VR-ul va fi folosit inainte de vizita si inchirierea unei proprietati sau a locurilor din jurul proprietatii, pentru a intelege ce poate oferi cu adevarat acea proprietate. O data ce ajungi in locatie, poti folosi AR-ul pentru a gasi spre exemplu intrerupatoarele din casa sau cum functioneaza centrala electrica.

AR-ul va mai putea fi folosit pentru a gasi anumite articole prin casa, pentru a traduce indicatoarele turistice in cazul in care vizitati un oras din strainatate sau pentru a traduce indicatiile de folosire a oricarui aparat electric.

Pe langa faptul ca ofera asistenta pentru partile practice ale casei, Airbnb sustine ca aplicatia sa viitoare ar putea permite proprietarilor de proprietati sa le povesteasca oaspetilor de ce au ales anumite piese de mobilier sau sa spuna povestea din spatele obiectelor ornamentale utilizate.

Da o nota articolului